PDA

View Full Version : Do you now experience stalls in the game?



User271320
11-14-2014, 07:56 AM
Since the 10Xauto update, my game stalls almost every battle for about 5 seconds. Meaning, my screen just freezes for those 5 seconds before it gets going again. If anyone else is experiencing this problem, please post here so Tadaaah can alert the developers and fix this bug.

I realize the update was supposed to help with game speed but it's now taking longer to finish battles with this silly stall

paigesfury
11-14-2014, 09:17 AM
Yes, I've noticed the game seems to freeze for a second or two during just about every battle.

eagleProphet
11-14-2014, 10:12 AM
I'm not experiencing this at all, but Bazi confirmed the same issue on another thread. It might be device specific. I'm playing on the new iPhone 6 plus. What about you?

User271320
11-14-2014, 10:33 AM
I'm not experiencing this at all, but Bazi confirmed the same issue on another thread. It might be device specific. I'm playing on the new iPhone 6 plus. What about you?

I'm experiencing the issue on two different iPhone 5's

eagleProphet
11-14-2014, 10:37 AM
A player in my alliance complained in alliance chat about a 2 sec lag in battle. Tadaah will pass this along when he sees it, but in the meantime you should all submit a ticket.

Tadaaah
11-14-2014, 10:40 AM
Totally passing this along! Thanks for reporting.

User271320
11-14-2014, 11:17 AM
A player in my alliance complained in alliance chat about a 2 sec lag in battle. Tadaah will pass this along when he sees it, but in the meantime you should all submit a ticket.

I submitted a ticket as soon as it happened. But also brought in the forum as the squeaky wheel gets the grease

BaziOne
11-14-2014, 06:21 PM
I get it on an iPad3, iOS 8.1. Sometimes the game just closes instead of a stutter, but fortunately I don't lose my energy when it happens, just need to start over.