PDA

View Full Version : Is this happening to anyone?



Fazhang
08-18-2012, 11:49 AM
When I try to load Mw it doesn't load and just stays at the loading screen? I've tried restarting my phone and switching wifis and everything. Help?

Selfproclaimed
08-18-2012, 11:52 AM
Not me. Sounds like a wifi issue. Did you switch it in ur settings

ladyfizz27
08-18-2012, 11:55 AM
Happens to me occasionally, I just turn my device off, and back on and try again

Fazhang
08-18-2012, 12:24 PM
I don't think it's wifi issue. My cc works and everything else works.

Mcdoc
08-18-2012, 12:31 PM
My KA does that sometimes. I'll go collect & PvE in MW & CC then open KA and it says unable to connect to server - then after 2 or 3 tries it will finally kick in

Arizona
08-18-2012, 12:43 PM
If you know how to do it, try changing the routers broadcast channel. Most are defaulted to channel 11, but if everyone else uses that, it could cause some interference. It's supposed to be the safe choice but when I was constantly dropping connections I found channel 6 was a good choice. It's an unusual channel for most broadcasts, but it works for me. A good solid connection.

James_mac
08-18-2012, 01:14 PM
I've had a similar problem before, I just deleted and reinstalled the app, only took a few mins and it doesn't change anything on your game ie you won't have to start from level 1. It should just load like normal