PDA

View Full Version : CJ54 please read! - LTQ Issues



Newguy
01-18-2013, 02:52 PM
I hate to be the guy to bring down to forums but this is getting ridiculous. After the presumably hundreds if not thousands of posts and tickets sent in, how has this not been addressed at all? I have tried all the tricks to get the crashing to stop but there are maps that I simply cannot get into. This is a pretty significant disadvantage missing out on those rewards. The tickets that I send it get ignored and then I receive a follow up email from gree asking if they are satisfied with the resolution… Please just let us know either way what is going on so I don’t have to waste my time trying to get into maps that wont open.

Thank you.

BadNews
01-18-2013, 03:25 PM
Which map? Temple of ABAAD?

Guido69
01-18-2013, 03:33 PM
I guess you should upgrade to a newer device then

SuperTP
01-18-2013, 05:45 PM
iPhone 5 and having the same issue? how much newer do we need? Can't load Temple for next step in new LTQ. I wont be spending any money on this one because of the instability. How is it not possible for them to clear out old quest mobs from the zones? It makes no sense. Each zone so far of the new LTQ "Azriella" has had old quest mobs, uninstall and reinstall still works, but why should that even be necessary? Its frustrating and makes me just say f' it not worth the time and money.

CJ54
01-18-2013, 07:19 PM
We just pushed a fix that should hopefully push those old mobs out of there. Try logging out and back in, and let us know.

SuperTP
01-18-2013, 08:18 PM
After several attempts still crashes game, going to attempt a reinstall and see if that helps perhaps?


Edit: After reinstall, not able to open up Temple at all, crashes still unfortunately

Newguy
01-19-2013, 06:57 AM
Thank you for the update CJ

Great_wall2
01-19-2013, 11:06 PM
yup still crashes for me as well despite deleting/ reinstalling / rebooting three times...

LadiesMan
01-19-2013, 11:19 PM
still crashing for me as well. disapointing as I would have liked to have played this event to the end.

RandomUser
01-20-2013, 08:58 PM
The extra-annoying part is that the same exact bug was in the LTQ quest a couple weeks ago and GREE went ahead and pumped out another LTQ with the same map and the same problems with no resolution from the first time.

Diadexxus
01-21-2013, 12:46 AM
Yes the temple crashes on me every time. Same thing happened previously. I am using anipad with nothing else running. Now I can't finish the LTQ again and I am upset

Vile Lynn
01-21-2013, 10:37 AM
Xeno... errrr, GW2 :) any luck or is it still crashing out?

Jixx
01-21-2013, 10:39 AM
same here on my very new ipod touch. :)

Great_wall2
01-21-2013, 01:15 PM
Nope still stuck, I can open map now, but none of the quest monsters appear..... when I go to another map then back sometimes the LTQ monsters appear but then game crashes and I cannot enter the map again....

omg it is finally working.... after I don't know how many reloads... crap it just crashed, and now I can't enter abaad... I got through one quest... danmit why is qeust 7 in abaad!!!

Diadexxus
01-21-2013, 08:21 PM
Once again missing out on earning stuff.. I am not a happy player

GFF
01-23-2013, 06:31 AM
Temple of Abaad always crashes for me ever since the mob in the previous event (Gokstad event, maybe). I missed out on at least 7 or 8 units in that event, and then in the current Azriella event I couldn't do anything past level 5 or 6 when I had to go to the Temple of Abaad.

I'm missing A LOT of units here that I should be getting.

Diadexxus
01-23-2013, 11:55 PM
I am extremely unhappy with this AFTER the queue is over. This is not cool for us with older units:

Hello Diadexxus,

I am sorry to hear about these loading issues. We have investigated these issues and have found them to be directly related to the active memory of older-generation devices. We are working on a correction for this error and hope to have it out soon and apologize for any inconvenience this causes.

Regards,

S

GFF
01-24-2013, 07:50 AM
I am extremely unhappy with this AFTER the queue is over. This is not cool for us with older units:

Hello Diadexxus,

I am sorry to hear about these loading issues. We have investigated these issues and have found them to be directly related to the active memory of older-generation devices. We are working on a correction for this error and hope to have it out soon and apologize for any inconvenience this causes.

Regards,

S

In some cases it appears to be directly related to a lack of available memory on older devices, but it's been pointed out pretty clearly in this thread that people with newer devices are still experiencing the problem.

Come on, Gree... clear out the old mobs. It's not that hard.

King Gabriel388
01-24-2013, 08:02 AM
In some cases it appears to be directly related to a lack of available memory on older devices, but it's been pointed out pretty clearly in this thread that people with newer devices are still experiencing the problem.

Come on, Gree... clear out the old mobs. It's not that hard.

The map is back to normal. All I see is the normal units. There are no units from the LTQ.

RandomUser
01-24-2013, 09:00 AM
Funny... I just tried to go back to that map to see if the mobs were there or not and it crashed on me again.

Then again.

And again.

Issue has NOT been resolved, despite lots of people sending in tickets weeks ago on the first LTQ event that caused these crashes.

Sludgeboy
01-24-2013, 10:33 AM
In my experience it takes GREE a long time to fix an issue if they do. They still haven't fixed the Golden Claw Scorpion award. It's too bad you can't enjoy their game as intended. Here is the answer I received from GREE about the award.

Nancy White, Dec 21 23:43 (PST):
Hey Nick,
Thank you for contacting Gree Support. We are aware of this specific issue and are currently in the process of fixing this. I apologize about the inconvenience caused by this, but we appreciate your continued patience!
Regards,
Nancy

QuantumP 86
01-25-2013, 11:59 AM
The map is back to normal. All I see is the normal units. There are no units from the LTQ.

For me, the units from the LTQ were still there, but were just invisible. So when I would click on a random part of the map, it would be the same stats as a unit from the LTQ quest that was exclusively on the temple of Abaad. Does anyone else's Temple of Abaad do this?

King Gabriel388
01-25-2013, 02:42 PM
For me, the units from the LTQ were still there, but were just invisible. So when I would click on a random part of the map, it would be the same stats as a unit from the LTQ quest that was exclusively on the temple of Abaad. Does anyone else's Temple of Abaad do this?

It used to do that. When you hit the invisible units, they started moving. And also the normal units when killed would not respawn but it is now fixed. It was fixed after I got my account back after being hacked.

Hipdogg
01-29-2013, 04:31 PM
For me, the units from the LTQ were still there, but were just invisible. So when I would click on a random part of the map, it would be the same stats as a unit from the LTQ quest that was exclusively on the temple of Abaad. Does anyone else's Temple of Abaad do this?

This happens to me in lanibods crypt