PDA

View Full Version : Bug-Collected gold disappears



Gree player
03-10-2013, 10:03 PM
I am facing this issue since yesterday. I submitted support ticket and still waiting on same. So far I have lost 53K gold due to this bug.
Issue- I collected gold from manor, lender and other money building and then clicked on protect the gold in the vault. To my surprise, the unprotected gold became 0 and nothing was credited to the vault. I closed the game and repeated the exercise but same behavior. I tried this 3 to 4 times. Later I tried to buy a equipment and add it to guild assuming that unprotected gold will be used but it was shocking to see my protected gold was debited and unprotected gold also disappeared. After that i lost the gold collected forever. This is very dangerous bug.

anyone facing this issue? is there any solution to it other than stop playing this buggy game.

Polaris79
03-10-2013, 10:08 PM
I got this issue too

DoC Deranged
03-10-2013, 10:16 PM
I am facing this issue since yesterday. I submitted support ticket and still waiting on same. So far I have lost 53K gold due to this bug.
Issue- I collected gold from manor, lender and other money building and then clicked on protect the gold in the vault. To my surprise, the unprotected gold became 0 and nothing was credited to the vault. I closed the game and repeated the exercise but same behavior. I tried this 3 to 4 times. Later I tried to buy a equipment and add it to guild assuming that unprotected gold will be used but it was shocking to see my protected gold was debited and unprotected gold also disappeared. After that i lost the gold collected forever. This is very dangerous bug.

anyone facing this issue? is there any solution to it other than stop playing this buggy game.

Same thing happened to me, but only with 1 rival. Then on occasion, when I click attack, the entire game shuts down.....

tcapi
03-10-2013, 10:31 PM
I lost about 80k too.

Polaris79
03-10-2013, 10:50 PM
If u have this problem too try this way: collect only one and one only building, than directly exit app, and do again till u have collect all...seems that this is one solution...

Silent follower
03-10-2013, 11:21 PM
This doesn't work for me. I need to collect, wait one hour and collect again, even without my vault being increased the second time. After that the timer for the next collection starts to count correctly. I guess This is because of the time change. The internal counter, and expected time to be collected doesn't match, but when you do it again after one hour, they are synchronized, and the collection can continue normally.

P4TR1C14N
03-11-2013, 12:01 AM
Wait one hour and then you can collect correctly.

Gree and their optimal support... Players need to give here support and do it even for Free.

Theplaya22
03-11-2013, 01:25 AM
I lost about 80k too.

I had the same problem and what I did was just delete the app and reinstall it from iTunes. The issue resolved and I did not lose my gold. I don't think it's a hacker issue, more of a discrepancies between the current box quest and updates to the server.

Angel 2
03-11-2013, 02:30 AM
I'm trying delete reinstall now, this has been giving me grief for the last day!

Lord VIX
03-11-2013, 03:27 AM
Issue already discussed in other threads, notably the one related to maintenance
In a nutshell, the DST appears like having 'shortened' the collectiion time by one hour, but in fact, not. So you should collect at the same time than before the change of hour, ie wait one hour and you will get the money. Money is indeed not lost, just delayed.
Agree this glitch is confusing, specially for the ones saving and planning upgrades. Effects last until all buildings have been collected once.

danbard
03-11-2013, 03:28 AM
good to know its not only me...
reinstall didn't work

echus14
03-11-2013, 03:35 AM
<somewhere in the backwoods of America, in the small house of a newbie KA player>

"What on Earth?! My gold balance just went up by 1,000,000,000!!!"

(Now you know where all that gold went)

Totalwar
03-11-2013, 08:28 AM
This happen to me too and in UK so not only happening in USA.

Gree player
03-12-2013, 09:55 PM
Update: Last time I faced the issue, I deleted the game and reinstalled it. That solved the issue. However, the gold lost earlier is gone forever. I hope the issue will not happen again.

DW.Trinity
03-13-2013, 06:26 AM
"What on Earth?! My gold balance just went up by 1,000,000,000!!!"(Now you know where all that gold went)You have got to be kidding, right?! Lol... This issue started affecting me today too. I have no idea how much I lost... I just start clicking, go to protect, & bam...it's zero before I hit "protect". My total hasn't grown, it appears to be less than it should be even before the collection! I sure hope it really does resolve after the first collection! & I would really love to find an extra 1m gold for my guild! (Wouldn't we all!)