PDA

View Full Version : An error occurred loading rivals



BadNews
05-14-2013, 11:51 AM
I always get this error while I try to load my battle list.

Now I cannot see anyone in my battle list.

GOOD JOB GREE.

You don't want me to see any rivals......

l3lade2
05-14-2013, 11:54 AM
I always get this error while I try to load my battle list.

Now I cannot see anyone in my battle list.

GOOD JOB GREE.

You don't want me to see any rivals......

Rivals list hasn't been working for quite a few hours now for me

RotoMan
05-14-2013, 03:45 PM
If you send in a ticket don't worry. You will get a reply back that everything has been corrected and then link to a survey. When in fact they didn't do anything. Has happened to me the last three times.

IN3RTI@
05-15-2013, 05:11 AM
You will get back this personalised and concise (lets be honest, generic) msg;

Hi ***,

Thanks for contacting GREE Support! We apologize for the delay in reply to your initial ticket request. Please let us know if you are still experiencing an issue in-game, and if so please feel free to reply to this email. One of our specialists will be happy to assist you.

If the issue has since been resolved, please feel free to disregard this email.

Thank you,
GREE Support


Which is clear evidence that they don't actually look at the ticket that you sent.

Tigertiger55
05-15-2013, 06:26 AM
Last time this happened to me I emerged in the whale zone and have been there ever since. Now today I'm among the minnows again with some players as low as 10% my stats

Rumplestiltzskin
06-08-2013, 12:54 AM
Sorry to hijack this thread, but I am a new forum member and can't start a thread. And, it partly involves the rival list. I've been play KA for almost a year. Since the latest update, all of my allies also show up when I go to my rivals list. If I go from "view allies list", I get 25 gold and get walk their kingdom. If, on the otherhand, I go to their kingdom from the rival list, they are totally open to attack for them and/or buildings. Prior to the last update, I 'never' saw my allies on the rivals list. Is this just something happening with me? Or could someone else please verify if this is happening to them? I have too many allies showing that I find few to attack anymore. Thanks in advance for any help / thoughts.

TempusDA
06-08-2013, 01:45 AM
Sorry to hijack this thread, but I am a new forum member and can't start a thread. And, it partly involves the rival list. I've been play KA for almost a year. Since the latest update, all of my allies also show up when I go to my rivals list. If I go from "view allies list", I get 25 gold and get walk their kingdom. If, on the otherhand, I go to their kingdom from the rival list, they are totally open to attack for them and/or buildings. Prior to the last update, I 'never' saw my allies on the rivals list. Is this just something happening with me? Or could someone else please verify if this is happening to them? I have too many allies showing that I find few to attack anymore. Thanks in advance for any help / thoughts.

If you make 20 replies you will then have the ability to start a new thread :)

For the situation not really sure

Sirius
06-08-2013, 02:05 AM
Hey Folks,

Tossing this directly to our developers to investigate and resolve quickly.

~Sirius

jonny0284
06-08-2013, 04:27 AM
Sorry to hijack this thread, but I am a new forum member and can't start a thread. And, it partly involves the rival list. I've been play KA for almost a year. Since the latest update, all of my allies also show up when I go to my rivals list. If I go from "view allies list", I get 25 gold and get walk their kingdom. If, on the otherhand, I go to their kingdom from the rival list, they are totally open to attack for them and/or buildings. Prior to the last update, I 'never' saw my allies on the rivals list. Is this just something happening with me? Or could someone else please verify if this is happening to them? I have too many allies showing that I find few to attack anymore. Thanks in advance for any help / thoughts.

You can raid your allies' buildings. It happens to work out in your favor if say, you are in a Guild and can't collect. At least you know your gold will goto your teammates than other players.

I also never visit allies. 25 gold is worthless and is time consuming.

King Ben
06-08-2013, 07:36 AM
I've also read somewhere that you would not be able to raid folks from the same guild. Unable to confirm if this is defineitely true but I have not seen folks from my guild on the rival list ..... yet. .........

jonny0284
06-08-2013, 08:18 AM
I've also read somewhere that you would not be able to raid folks from the same guild. Unable to confirm if this is defineitely true but I have not seen folks from my guild on the rival list ..... yet. .........

You can raid from fellow Guild members, but you can't attack them directly.

itsaklayton
06-08-2013, 08:18 AM
Guild members are excluded from raiding in my observations. People apprear on my list before joining or after they leave, but not while a member. Granted I only see those above 155ish, but none of my teammates can collect from me when I know something will come due overnight. I wish they could. I would rather my money go to my guild than to another one.

jonny0284
06-08-2013, 08:20 AM
Hmmm...then....?

King Ben
06-08-2013, 09:21 AM
I share the same sentiment wishing that my fellow guild mates could raid me especially when I have engagement that prevents timely harvest. Better fellow guilds then outsider. Cheers !!!


Guild members are excluded from raiding in my observations. People apprear on my list before joining or after they leave, but not while a member. Granted I only see those above 155ish, but none of my teammates can collect from me when I know something will come due overnight. I wish they could. I would rather my money go to my guild than to another one.

Rumplestiltzskin
06-08-2013, 09:25 AM
Hey Folks,

Tossing this directly to our developers to investigate and resolve quickly.

~Sirius

Ok, Sirius, I've sent a ticket asking for clarification.