PDA

View Full Version : Confirmation of attack?



Namine33
10-12-2013, 04:09 PM
Can you please bring back the confirmation box when attacking? It is annoying when mobs are on top of one another, and now, without the confirmation box for attacks, I am hitting random enemies.

Not sure why this was taken away. At most, it should be an option to turn off/on as I am sure there are people who dont care for the box, but I have clumsy fingers = )

MaverickMunkey
10-12-2013, 04:15 PM
Have you turned off the 'One Hit' function in the Settings menu?

If not, i would suggest to do so as this will then bring up the confirmation box again.

Voxker
10-12-2013, 04:19 PM
Have you turned off the 'One Hit' function in the Settings menu?

If not, i would suggest to do so as this will then bring up the confirmation box again.

this says it all.

Namine33
10-12-2013, 04:34 PM
Have you turned off the 'One Hit' function in the Settings menu?

If not, i would suggest to do so as this will then bring up the confirmation box again.
I dont have that option... only *one* option I have is 'one-click quests'....
This is why I came here asking = )

Rastlin
10-12-2013, 04:44 PM
Yes, Namine33 that is what they are talking about. Click that. :)

Namine33
10-12-2013, 04:49 PM
Yes, Namine33 that is what they are talking about. Click that. :)
One-click quests is already off... its never changed... /shrug

MaverickMunkey
10-12-2013, 04:55 PM
One-click quests is already off... its never changed... /shrug

Ah right - i get you now. Apologies.

In that case I am out of ideas I'm afraid.

Namine33
10-12-2013, 05:14 PM
I tried turning it on, then restarting game, turning it off, restarting game, to no avail...
What worked? deleting and reloading the game.

Thanks for your help everyone...

Rasputin
10-13-2013, 03:42 PM
I tried turning it on, then restarting game, turning it off, restarting game, to no avail...
What worked? deleting and reloading the game.

Thanks for your help everyone...

LOL - the old support ticket generic solution finally pays off!

Rastlin
10-13-2013, 04:52 PM
I tried turning it on, then restarting game, turning it off, restarting game, to no avail...
What worked? deleting and reloading the game.

Thanks for your help everyone...
Glad you got it working! :)