PDA

View Full Version : Server error



Shluggy
10-18-2013, 04:28 PM
We are fighting now and my members trying to scout are getting server errors, some are hitting twice then have no energy, their DL went down like we hit without a mega! This is ridiculous!! Now no one can hit without getting server errors. The other guild seem to be fine though as they are now running away with it! Come on Gree, sort it out!!!

Mr. Sirmanchoo
10-18-2013, 04:30 PM
We are fighting now and my members trying to scout are getting server errors, some are hitting twice then have no energy, their DL went down like we hit without a mega! This is ridiculous!! Now no one can hit without getting server errors. The other guild seem to be fine though as they are now running away with it! Come on Gree, sort it out!!!
Every hit that I get a server error on.... is a %&$%@*# LOSS!!!! WOW!!!!!!!

Kbiancamano
10-18-2013, 04:32 PM
Same problem. We are getting killed by our opponent and we only get server errors. It is a hak or a bug?

Shluggy
10-18-2013, 04:33 PM
Sorry if I started a new thread for something already being discussed but wanted get here quick while the battle was in its early stages

AllFather Odin
10-18-2013, 04:37 PM
I haven't hit anything yet with my character. Each time I hit, server error and 25% health gone.

Gree is total GARBAGE (Just be to nice about it....)

Silent follower
10-18-2013, 05:00 PM
See my thread about the same issue:
http://www.funzio.com/forum/showthread.php?71665-Losses-are-shown-as-quot-Cannot-connect-quot

Sirius
10-18-2013, 05:02 PM
We are working on it folks! Going to close this thread as we have many open on this.