PDA

View Full Version : Unrecognized server response???



Lord Vyper
03-14-2014, 11:34 AM
Game down after nearly 30 min of battle - please help, we need to win this one and the whole guild can not connect to the server!

s.m.p
03-14-2014, 11:35 AM
The same for me and my guild

Sirius
03-14-2014, 11:37 AM
We are aware of some issues folks and are on it!

Ambacht
03-14-2014, 11:41 AM
We are aware of some issues folks and are on it!

Thnx, hope it will be fixed real soon....

K_BLESS_1
03-14-2014, 11:43 AM
it's irresponsible to do that!

Jerle
03-14-2014, 11:44 AM
Something happened with our hosting provider - our servers are fine but all of sudden all the connections just..died.

Working on recovery now, connections are starting to hold again.

Shadows
03-14-2014, 11:47 AM
Something happened with our hosting provider - our servers are fine but all of sudden all the connections just..died.

Working on recovery now, connections are starting to hold again.

Nope! Now I keep getting "The game is down for maintenance. It will be back up in 30 minutes."

Of course by then the battle is over :-(

KM KAge
03-14-2014, 11:50 AM
Something happened with our hosting provider - our servers are fine but all of sudden all the connections just..died.

Working on recovery now, connections are starting to hold again.
The connection is not holding. It is being established, but the first action causes it to crash again.

BanDroid
03-14-2014, 11:52 AM
Seriously man.. Now down for maintenance.. What a bunch of incomptent people are working with you organization! ****ing frustrating the **** out of us

Karatefrog
03-14-2014, 11:52 AM
Every guild fighting at the time of this crash should be awarded a win!