Cannot Reach Server

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80

Thread: Cannot Reach Server

  1. #1
    Consistent Contributor
    Member Since
    Jan 2014
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    196

    Cannot Reach Server

    My internet connection is working just fine!
    The past several hours are so bad - please restart your server or fix something
    I need to do everything 2-3 times until server is responding

  2. #2
    Steady Scribe
    Member Since
    Apr 2013
    Location
    UK
    Post Count
    53
    Same issue here. My wife can log on, but mine keeps telling me the internet is down. All my other games are fine.

  3. #3
    Articulate Author
    Member Since
    Dec 2012
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    424
    Server very slow in responding.

  4. #4
    Prominent Poet Pidgeot's Avatar
    Member Since
    Dec 2012
    Post Count
    1,841
    Same here as well, It seems like it just started too. Playing on Android.

  5. #5
    Newbie
    Member Since
    Sep 2013
    Post Count
    32
    cant get in on droid as well

  6. #6
    Lurker
    Member Since
    Sep 2014
    Main Game
    Crime City
    Post Count
    10
    Same here, it's been lagging most of the day and now i can't even get logged in

  7. #7
    Articulate Author
    Member Since
    Jul 2013
    Location
    USA
    Post Count
    295
    Completely locked out on droid again......seriously gree? Your game has become unplayable and you don't give a crap!

  8. #8
    Consistent Contributor
    Member Since
    Apr 2013
    Post Count
    199
    I can't use energy refills now, , says can not connect to server.. Please fix this! I have just over 1 hour to complete the indi ltq.
    Last edited by 1Shot; 12-07-2014 at 01:56 PM. Reason: Aggressive language

  9. #9
    Articulate Author
    Member Since
    Jul 2013
    Location
    USA
    Post Count
    295
    I was on 15/15....1 hit left to go.....bye bye 15% ground defense mod

  10. #10
    Consistent Contributor
    Member Since
    Apr 2013
    Post Count
    199
    And stop displaying the message " you need internet to complete this action". You need Internet to see the message!
    Last edited by 1Shot; 12-07-2014 at 01:58 PM. Reason: Aggressive language

  11. #11
    Lurker
    Member Since
    Aug 2014
    Location
    Oklahoma City, OK
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    5
    same here. mw says must have access to internet to log in, but all my other apps connect fine? Android, 2 different devices; same. and i use gold sometimes, so Gree, do something please. i'm losing fun time, you're losing $$.

  12. #12
    Prominent Poet Big John's Avatar
    Member Since
    Mar 2012
    Location
    UK
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    1,201
    No one is in, try again tomorrow.
    Have fun, it's only a game

  13. #13
    Steady Scribe
    Member Since
    Dec 2012
    Post Count
    65

    Unable to Log On with Android Device

    It looks like the log on issue has migrate from iOS to android. I am not able to log onto the game with any of my android devices. Getting message "Cannot connect to server. You must have access to the internet to use this application." My connection to the internet is fine.. Another example of excellence from our friends at Gree.

  14. #14
    Newbie
    Member Since
    Jan 2013
    Location
    Kansas City
    Post Count
    22
    hey Gree, do you guys want a network monitoring system? I'll set one up for you. it would be cheaper for me to run a monitoring server for you on my dime than all the units i lose when you have a crash at the end of events.

  15. #15
    Verbose Veteran reticlover's Avatar
    Member Since
    Sep 2013
    Post Count
    615
    Servers for Droid are down
    [IMG][/IMG]


    Leader of REDNECK ASSASSINS - recruiting for top 200wd top 100sa
    349-122-589

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •