Funzio ID Help - Page 2

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: Funzio ID Help

  1. #16
    Good that your case turned out right.

    Quote Originally Posted by 144-694-540 View Post
    Customer support got my game back and I am happy. Just follow the steps on the frequently ask questions in the game and send the request to customer support. I got a response with in days and am now playing the game again same as I left it before the software update.

    Thank You Customer Support,

    John aka dude

  2. #17
    Lurker
    Member Since
    Jul 2013
    Location
    Redondo Beach, CA
    Post Count
    11
    Quote Originally Posted by Vapor View Post
    So my phone blew up and now I have a new one to replace it. I'm trying to get my game back up but I need to locate my Funzio ID to transfer it to the new device. I set one up online many months ago, but for some reason I can't locate where to find the ID number. Please help. Thank you.
    That is such a shame

  3. #18
    Lurker
    Member Since
    Sep 2013
    Post Count
    1
    Quote Originally Posted by Staffolus View Post
    I actually have a similar problem, but not exactly... lol

    I have recently reformatted my iPad and I didn't transfer my game. Though, I do have a name and pass, I type it in - nothing pops up. Figures. It would be nice if Kingdom Age had a set user name and password so we don't have to worry about these types of situations.

    It sucks, because I really enjoy the game. But, I guess you have to send a request in with your UDID, game character name/number etc. I still have yet! to receive a reply. Which makes me want to suggest something else - A LIVE SUPPORT on their "support" web page.

    So am i. The diffeence is that: +gs old devica 4s is my new, and l cannot transfer. Try to restore but still nothing. I send my stats and anything what was needed.. but nothing....
    For now.

  4. #19
    Lurker
    Member Since
    Oct 2013
    Post Count
    1

    Wink RuneScape

    A Chinese called RuneScape large web games are popular in North America, the name of the game RuneScape Top 07 on Yahoo keyword ranked No. 7.iResearch Consulting recently published data according refresh the display, in February 2008 the global online gaming market is still the biggest winner in the Blizzard World of Warcraft, accounting for 62.3% of the market share, far ahead of other games. Although the World of Warcraft obvious advantages, but in this list of the most striking is ranked second by the Jagex LTD. Developed web game RuneScape, accounting for 6.9%.

    RuneScape is the only one able to squeeze into the top three web games, can not underestimate the strength can be described, in this game where players can make money is not a lie, oh, although not encouraged prop trading, but it still has some the value of the flow.The following describes the game well.

    According to information, RuneScape is jagex LTD development of a real website JAVA games online, the game is in English, there are few players in China, currently has no Chinese version of the game without a separate download the client, if the computer did not install java control, the initial landing the game, will be prompted to install java controls.

    It is globally distributed server has 159, most of them located in the United States, Canada, European Union, Australia and other countries, so their biological clock is the opposite with us, oh, it claims to be an average of 50W people online, the number is now online 123,017 people, that it still has some figures published credibility.Is not it curious that in the end what is attractive to attract so many players and even gold players into its embrace it? It is with us now the domestic popular web game, what difference does?If you want know more about Runscape game,go to this link http://www.fitrsgold.com/ buy Cheap RS Gold

  5. #20
    Lurker
    Member Since
    Dec 2013
    Post Count
    6

    Angry Transferring between devices

    I've been trying to switch accounts between an ipad an iphone. I've tried to use the in game transfer button, and all I get is "no account associated with your funzio ID, please set an old device"

    I've email Gree support and all they say is that I need to make sure my game is up to date.
    Both games on both devices are up to date, but no matter what device I set to the account, I get the same error. And Gree support isn't supportive.

  6. #21
    Newbie #Angelina's Jollies#'s Avatar
    Member Since
    Dec 2013
    Location
    We are EVERYWHERE
    Post Count
    39
    good luck Killaxe, I would rather delete the game then rely on gree support to help.

  7. #22
    Consistent Contributor yoda2's Avatar
    Member Since
    Feb 2014
    Post Count
    140
    You will need to locate your ID number.

  8. #23

    Same Here...

    I also have been unable to transfer my game from one device to another and have not heard back. I still have both devices and the game, but am pretty frustrated.

  9. #24
    Lurker
    Member Since
    Apr 2014
    Post Count
    4
    I need 10 posts

  10. #25
    Newbie
    Member Since
    Sep 2013
    Post Count
    24
    I need to find my funzio ID in order to transfer my game over, can anyone help

  11. #26
    Lurker
    Member Since
    Mar 2014
    Post Count
    6
    Quote Originally Posted by jimma View Post
    I need to find my funzio ID in order to transfer my game over, can anyone help
    You can try creating a new one. I believe it does give you that option inside the game. If you can't find it, I think that's pretty much it. Sorry. I've had a player that has not been able to do it and have quit playing the game.

  12. #27
    Newbie
    Member Since
    Aug 2014
    Main Game
    Kingdom Age
    Post Count
    25

    10 post requirement

    High jacking the thread

  13. #28
    Newbie
    Member Since
    Aug 2014
    Main Game
    Kingdom Age
    Post Count
    25

    10 post requirement

    TO meet the min requirement

  14. #29
    Newbie
    Member Since
    Aug 2014
    Main Game
    Kingdom Age
    Post Count
    25

    10 post requirement

    Which doesn't seem to be 10 anymore

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •