Groupme tutorial

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Results 1 to 8 of 8

Thread: Groupme tutorial

  1. #1
    Steady Scribe
    Member Since
    Mar 2013
    Location
    Brisbane
    Post Count
    83

    Groupme tutorial

    I might get smashed by the regulars for this thread but here it goes.

    I am trying to get groupme set up for my syndicate but have no idea what I'm doing!!! I have joined and made a profile but others can't find the group I have made. I must be doing something wrong but can't get it.

    Is someone able to explain the easy way to set up a group and get members to join and chat.

    Apologies for what will probably be a very easy answer.

  2. #2
    Consistent Contributor The Fonz's Avatar
    Member Since
    Jun 2013
    Location
    Milwaukee, WI
    Post Count
    190
    Quote Originally Posted by Christurbo View Post
    I might get smashed by the regulars for this thread but here it goes.

    I am trying to get groupme set up for my syndicate but have no idea what I'm doing!!! I have joined and made a profile but others can't find the group I have made. I must be doing something wrong but can't get it.

    Is someone able to explain the easy way to set up a group and get members to join and chat.

    Apologies for what will probably be a very easy answer.
    Have you checked out this tutorial? It provides screen caps and a written walkthrough.

    Once you have the group set up properly in GroupMe, post the URL on your syn's Forum page so that others can sign in to set up their accounts. Each member will need one of the following (cell phone / smartphone / tablet / app) that can receive text messages because a PIN wil be sent to each account, required to complete account setup. Assuming all goes smoothly, each member should be able to set up their respective account and start chatting in GroupMe in about 5 minutes.

  3. #3
    Steady Scribe Pierce's Avatar
    Member Since
    Jun 2013
    Post Count
    53

    You could try Kakao

    I liked GroupMe but my syndicate recently switched to Kakao and we are liking it much better. Just throwing that out there as an option.
    Asphalt Assassins

    "I set out to be good but there were too many other options. Now I just aim to misbehave."-Malcolm Reynolds, Firefly- Joss Whedon

  4. #4
    Lurker
    Member Since
    Dec 2012
    Location
    Washington, DC
    Post Count
    16

    Thumbs up

    You need to add them using the email they used to join

  5. #5
    Newbie
    Member Since
    Mar 2013
    Post Count
    34
    Quote Originally Posted by Pierce View Post
    I liked GroupMe but my syndicate recently switched to Kakao and we are liking it much better. Just throwing that out there as an option.

    Only problem with KaKao it's for smartphones only whereas GroupMe works with wifi ipad/kindle/pc.

  6. #6
    Newbie
    Member Since
    Sep 2012
    Post Count
    30
    Quote Originally Posted by FOAD View Post
    Only problem with KaK
    ao it's for smartphones only whereas GroupMe works with wifi ipad/kindle/pc.
    Kakao is now available on PC

  7. #7
    Newbie
    Member Since
    Mar 2013
    Post Count
    25
    As I am an iPhone user i am interested in the usability of groupme for iOS. Do you use the same device? How does it feel as you have got to connect each time logging into CC.

  8. #8

    groupme

    it can be rough at first but not too bad

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •