Crashing - New LTQ - Unable to access highlands pass

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Results 1 to 7 of 7

Thread: Crashing - New LTQ - Unable to access highlands pass

  1. #1
    Steady Scribe
    Member Since
    Mar 2013
    Post Count
    97

    Crashing - New LTQ - Unable to access highlands pass

    The new LTQ Army invasion is continuously crashing whenever I try to access highlands pass...

    Anyone else facing this issue..I am unable to get past the second stage due to this..tried hard rebooing phone, game..

    this sucks man..is Gree going to give extra time..?

  2. #2
    Articulate Author Nacon10's Avatar
    Member Since
    Jul 2012
    Location
    new york
    Post Count
    469
    you device has aids
    Always looking for more friends please add me

    My ally code 582-960-040

  3. #3
    Newbie
    Member Since
    Sep 2012
    Post Count
    28
    KA on my old device (Ipad2) frequently crash when accessing maps..

    It usually works for me to :
    1) Close all apps running in the background
    2) Access maps through map menu / main screen rather than from quest menu
    3) Takes multiple tries, but only rarely do I need to reboot the device

    Highland Pass is one of the maps where I often need to do this.

  4. #4
    Steady Scribe
    Member Since
    Mar 2013
    Post Count
    97
    ofcourse..everyone's device is having aids..

  5. #5
    Steady Scribe
    Member Since
    Mar 2013
    Post Count
    97
    Thanks....trying..!


    Quote Originally Posted by Sydonia View Post
    KA on my old device (Ipad2) frequently crash when accessing maps..

    It usually works for me to :
    1) Close all apps running in the background
    2) Access maps through map menu / main screen rather than from quest menu
    3) Takes multiple tries, but only rarely do I need to reboot the device

    Highland Pass is one of the maps where I often need to do this.

  6. #6
    Prominent Poet Person's Avatar
    Member Since
    May 2013
    Post Count
    627
    Quote Originally Posted by BanDroid View Post
    ofcourse..everyone's device is having aids..
    its a KTD, a Kingdom age Transmitted Disease

  7. #7
    Consistent Contributor
    Member Since
    Apr 2013
    Location
    Arizona
    Post Count
    211
    Have you gone to settings, general, spotlight search and turned off all of the extra stuff? Next double click the home button to show what is running on your device, hold down on one app until a red minus sign appears on all, then select all apps you are not using and press the home button again. That makes the game playable on my first gen iPad, I still occasionally crash when I zone, but second or third try gets me in.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •