One Click Clear not working

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Results 1 to 6 of 6

Thread: One Click Clear not working

  1. #1
    Master of Musings Max Power's Avatar
    Member Since
    Aug 2011
    Post Count
    3,449

    One Click Clear not working

    Suddenly my one click clear button for LTQ is no longer working. Is anybody else experiencing this? Nothing else has changed. Support says uninstall and clear, but itís not working. Thoughts?

  2. #2
    Master of Musings TZora's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Post Count
    2,993
    mine is working just fine .. but don't know for how long. so far it seems to be working.

  3. #3
    Verbose Veteran namedud's Avatar
    Member Since
    May 2014
    Post Count
    572
    Only stops working for me when my kingpin level drops below level 2.

  4. #4
    Master of Musings Max Power's Avatar
    Member Since
    Aug 2011
    Post Count
    3,449
    Quote Originally Posted by namedud View Post
    Only stops working for me when my kingpin level drops below level 2.
    Looks like that is what happened
    Last edited by Max Power; 01-09-2019 at 07:05 PM.

  5. #5
    Verbose Veteran namedud's Avatar
    Member Since
    May 2014
    Post Count
    572
    Quote Originally Posted by Max Power View Post
    Looks like that is what happened
    It would be nice if one click clear was the default. Being that it's not, it would at least be nice if the LTQ jobs counted towards kingpin level.

    I know, never gonna happen.

  6. #6
    Master of Musings TZora's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Post Count
    2,993
    there are like many things deca needs to add bit there are many more they need to remove.

    one click ltq, that should be default regardless of your kp level.
    Imho, kingpin is nothing but bs, it has no meaning.

    during bfec (battle), they should remove single attacks entirely and just use power attack, that should cut down server queries by a huge margin.

    improve the freagin lag in stndicate hood .. each click takes 15 to 20 seconds.

    either get rid of dis(respect) poi ts or allow us to use them with something.

    most of all, do something about the lag. it has been more than a year they have been "testing" but with zero improvement.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •