Invalid Data after Downloading New Dataset on Android - Page 4

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71

Thread: Invalid Data after Downloading New Dataset on Android

  1. #46
    Newbie piratehtd's Avatar
    Member Since
    Jun 2012
    Location
    Jersey
    Post Count
    41
    It is confirmed now working. 24 hrs to build.

  2. #47
    Consistent Contributor Marlena's Avatar
    Member Since
    Apr 2013
    Location
    Ureterp,Netherlands
    Post Count
    116
    Quote Originally Posted by Daswi View Post
    Did you reload?
    Yes after the 10241545th reload if finaly came trough

  3. #48
    Newbie
    Member Since
    Dec 2012
    Post Count
    31
    Dataset still bad for me....evrytime game starts with new datset im locked out from servers...no bancking robbing attacking etc....if i uninstall reinstall and refuse restart when it downloads new dataset i can play normally on old dataset until i have a crash...then i have to do it all again

  4. #49
    Lurker
    Member Since
    May 2013
    Post Count
    2

    Working Again (Android)

    You must uninstall and reinstall the app.

    Go to your "store" and uninstall. You can then immediately re-install. Your data will not be deleted. You will have the pagoda quest and the beat-the-elite (already in progress). You shouldn't lose anything. (I didn't, even though it acted as flaky as all get out during the numerous aborts. )


    Cheers!

    Jukia

    "just remember GREE is one D short..."

  5. #50
    Banned
    Member Since
    Jul 2012
    Post Count
    565
    Quote Originally Posted by Jukia View Post
    You must uninstall and reinstall the app.
    Not true, mine started working without doing anything. Just a relog fixed it. Save yourself the time and effort and restart the game a time or two and you should be good.

  6. #51
    I dont have any new quest... unfortunately.
    I keep getting a "limited" pointer but nothing appears.

  7. #52
    Got this and had to reinstall the game.
    - Cyberkiller
    Post your mafia code and get others
    http://www.crimecitymafiacodes.info

  8. #53
    Master of Musings TZora's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Post Count
    3,011
    not only crimecity, but the same crap in modernwar too. downloaded new update in modernwar and my defense decreased 5k. earlier my defense was 15k and now on 10k.

    excellent work genius programmers at gree! kudos to you for bringing me one step closer to kicking away ur games off my phone!

    ur each new update, each new dataset is nothing but a load of elephant poo!

  9. #54
    Consistent Contributor
    Member Since
    Jul 2012
    Post Count
    106
    Guess I am lucky that I had no problems at all after the new download (Galaxy S3) this morning 06:30 GMT+2

  10. #55
    Verbose Veteran Vito Corleone's Avatar
    Member Since
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Post Count
    628
    Quote Originally Posted by TZora View Post
    not only crimecity, but the same crap in modernwar too. downloaded new update in modernwar and my defense decreased 5k. earlier my defense was 15k and now on 10k.

    excellent work genius programmers at gree! kudos to you for bringing me one step closer to kicking away ur games off my phone!

    ur each new update, each new dataset is nothing but a load of elephant poo!
    For MW I think after the last Android update the syndicate modfiers fell off the stats...how ever it seems they are still counted when doing PvP.
    CC Acount: 421 615 007
    MW Account: 494 398 266

  11. #56
    Lurker
    Member Since
    Mar 2013
    Post Count
    20
    Gg greeeeee

  12. #57
    Prominent Poet Bala82's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Post Count
    2,470
    Quote Originally Posted by MrSpidey View Post
    Guess I am lucky that I had no problems at all after the new download (Galaxy S3) this morning 06:30 GMT+2
    Same here but it did takes ages to load i had force close it twice to get game to fully load
    Quote Originally Posted by Dipstik View Post
    Man bala has been here since 2012? For some reason I always assume he got here last Thursday...

  13. #58
    Master of Musings TZora's Avatar
    Member Since
    Apr 2012
    Post Count
    3,011
    Quote Originally Posted by Vito Corleone View Post
    For MW I think after the last Android update the syndicate modfiers fell off the stats...how ever it seems they are still counted when doing PvP.
    hi vito

    ok glad to know its not me alone. they still seem to not show up. the faction i'm with has bought mainly the defense upgrades. i just hope the invisible stats are still counted when an opponent attacks.

  14. #59
    just got the invalid data after trying to rob someone, can't even put my money in the bank, can't refresh the rival page, cannot do anything! GREE, Y U DO DIS?!

  15. #60
    Verbose Veteran Gingeasian's Avatar
    Member Since
    Apr 2013
    Location
    Virginia
    Post Count
    709
    Reinstalled now my buildings are gone and I can't do the dynasty case event

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •