Surge in data usage! - Page 7

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Page 7 of 25 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 375

Thread: Surge in data usage!

  1. #91
    Articulate Author
    Member Since
    Jun 2013
    Post Count
    304
    Gree this needs to be top of your list to fix!!!!!

  2. #92
    Consistent Contributor
    Member Since
    Nov 2013
    Location
    USA NJ
    Post Count
    212
    It is simply amazing. Any they wonder why there are so many refunds

  3. #93
    Verbose Veteran
    Member Since
    Jun 2013
    Location
    Sheffield uk
    Post Count
    656
    Mods plz reply with an update!!!!!! Half my faction can not play.....sorry will not play mw on data until this is fixed!!! Some are 10gig over there allowence wtf are you at gree playin at?????

  4. #94
    Lurker
    Member Since
    Jul 2013
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    14
    Gree,

    Avoiding or ignoring the situation won't make it go away. Would you please grace us with your response...and I don't know...possibly a solution?

  5. #95
    Newbie
    Member Since
    Sep 2013
    Post Count
    27

    Angry

    Traveling today and on my layover I logged into mw for about 1 minute to collect buildings 29mb data used. Logged into ka for same amount of time to collect building as well. 18m of data used. 2 minutes almost 50 mega of data. Will be sending a ticket later when I am on wifi again.

    Spent about 5 minutes in CC and it used 85m of data. Maybe not limited to MW?
    Last edited by FrostedHate; 06-02-2014 at 09:47 AM. Reason: Added info.

  6. #96
    Hey guys, we're still looking into this one actively right now. There isn't a clear culprit, so it is taking some time.

  7. #97
    Verbose Veteran
    Member Since
    Jun 2013
    Location
    Sheffield uk
    Post Count
    656
    Quote Originally Posted by CJ54 View Post
    Hey guys, we're still looking into this one actively right now. There isn't a clear culprit, so it is taking some time.
    Ty CJ for the update

  8. #98
    Verbose Veteran MaverickMunkey's Avatar
    Member Since
    Jan 2012
    Location
    UK
    Post Count
    748
    Quote Originally Posted by CJ54 View Post
    Hey guys, we're still looking into this one actively right now. There isn't a clear culprit, so it is taking some time.
    CJ,

    Please can you also investigate Kingdom Age as that app is also hitting the data usage badly. If you find the issue with Modern War can you double check the same feature in Kingdom Age?

    Appreciated.

    Ave Atque Vale

  9. #99
    Newbie
    Member Since
    Dec 2013
    Location
    Shi'Kahr, Vulcan
    Post Count
    27
    Gree this is outrageous, just checked my iPhones app data usage for MW and it shows 3.2gb in the last 15days, get this fixed now, I've informed Apple of this also.

  10. #100
    Verbose Veteran MaverickMunkey's Avatar
    Member Since
    Jan 2012
    Location
    UK
    Post Count
    748
    CJ/Admin -

    Have you looked into this yet?

    Any answers or fix in the pipeline?

    Ave Atque Vale

  11. #101
    Articulate Author Lys's Avatar
    Member Since
    May 2013
    Post Count
    389
    Quote Originally Posted by CJ54 View Post
    Hey guys, we're still looking into this one actively right now. There isn't a clear culprit, so it is taking some time.
    KA player, but saw the issue. Maybe, y'know, some of those anti-cheating measures you put in places that forces the device to check in with your servers every five seconds? That just might be the issue, or part of it?
    KA - Lys - ID 176-137-752

  12. #102
    Consistent Contributor
    Member Since
    Jun 2013
    Location
    MD
    Post Count
    248
    Still seeing the data usage...still having to shut cellular off before and after every use. Getting REALLY old.

  13. #103
    Articulate Author Merc_mw's Avatar
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    In the shadows
    Post Count
    400
    I have stopped playing unless on wifi.
    SKILLZONE 773520110.
    Maxed Health Regen time.
    Maxed Infantry Defense
    Maxed Ground Defense
    Maxed Air Defense
    Maxed Sea Defense
    Maxed Defense from Buildings.
    Maxed Building output
    Maxed Infantry Attack
    Maxed Ground Attack
    Maxed Air Attack
    Maxed Sea Attack
    Maxed casualty rate
    GROUPME required
    PM for more info; always recruiting

  14. #104
    Consistent Contributor
    Member Since
    Nov 2013
    Location
    USA NJ
    Post Count
    212
    Quote Originally Posted by Merc_mw View Post
    I have stopped playing unless on wifi.
    Same here I can't afford it.

  15. #105
    Consistent Contributor
    Member Since
    Jan 2013
    Post Count
    122
    Mine seems to be fixed now, anybody else? Pretty sure we have to rely on each other to spread factual information here, nobody from Gree does or can (they haven't got a clue what the factual information is)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •