SeaLab Robocorp Research LTB

GREE

GREE Forum - Powered by vBulletin
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41

Thread: SeaLab Robocorp Research LTB

  1. #1
    Consistent Contributor
    Member Since
    Mar 2013
    Location
    Midwest, US
    Post Count
    226

    Cool SeaLab Robocorp Research LTB Cost Walk Through

    Reserved for cost of upgrades as Tadaaah has already posted outputs and units here:

    http://forums.gree.net/showthread.ph...ocorp-Research

    Level Cost Output
    1 3,000,000 90,498
    2 5,010,000 180,996
    3 8,400,000 316,743
    4 14,028,000 497,739
    5 23,426,750 723,984
    6 39,122,700 995,478
    7 65,334,900 1,312,221
    8 109,109,250 1,674,213
    9 182,212,500 2,081,454
    10 364,424,950 2,714,940

    Quote Originally Posted by Tardavic View Post
    Hey guys,

    For the new Robocorp Research LE building, Shipyards, Dry Docks, and other coastal buildings need to be built partially on land and partially in the water. Make sure you have one land square and one water square, and then try placing your building on the coast.

    I hope this helps some!
    My Building Output bonus is +217% level 1 pays our at 286,879 & level 10 will pay out 8,940,986



    Thx Yer Maw aka John for the help
    Last edited by ElMacho; 07-30-2014 at 02:53 PM.
    Space Monkeys United (SMU)
    940920521

    Bangkok - 99 (Boom! LOL)
    Argentia - 102 (heart breaking help us get over the hump!)
    Zimbabwe - 129
    Peru - 136
    Indonesia - 161
    Jakarta - 199
    Front Line - (Is terrible)
    30K WD points min and 200M+ Stats

  2. #2
    Consistent Contributor OwainCymro's Avatar
    Member Since
    Mar 2013
    Location
    Wales
    Post Count
    190
    Let's hear it?

    MW Alliance code- 947 152 813

  3. #3
    Articulate Author
    Member Since
    Dec 2012
    Location
    Arkansas
    Post Count
    260
    anyone have some projections of what level 10 would cost? surely less than $1B, right?

  4. #4
    Consistent Contributor OwainCymro's Avatar
    Member Since
    Mar 2013
    Location
    Wales
    Post Count
    190
    Whaaaat? 300+ mil? It cost less for a better output with the amr at level 1

    MW Alliance code- 947 152 813

  5. #5
    Consistent Contributor
    Member Since
    Mar 2013
    Location
    Midwest, US
    Post Count
    226
    Base costs and outputs have been updated. All in all very cheap to build for an ok bonus. Once I see what one day pays for me with my bonus I'll add that as well.
    Space Monkeys United (SMU)
    940920521

    Bangkok - 99 (Boom! LOL)
    Argentia - 102 (heart breaking help us get over the hump!)
    Zimbabwe - 129
    Peru - 136
    Indonesia - 161
    Jakarta - 199
    Front Line - (Is terrible)
    30K WD points min and 200M+ Stats

  6. #6
    Steady Scribe
    Member Since
    Mar 2014
    Post Count
    79
    Part land part water.... So still not a full water building like we asked for.

  7. #7
    Consistent Contributor
    Member Since
    Mar 2013
    Location
    Midwest, US
    Post Count
    226
    I got luck and the piece I expanded had a bit of land in it. The building footprint is rather small too.
    Space Monkeys United (SMU)
    940920521

    Bangkok - 99 (Boom! LOL)
    Argentia - 102 (heart breaking help us get over the hump!)
    Zimbabwe - 129
    Peru - 136
    Indonesia - 161
    Jakarta - 199
    Front Line - (Is terrible)
    30K WD points min and 200M+ Stats

  8. #8
    Prominent Poet bam bam.'s Avatar
    Member Since
    Mar 2014
    Main Game
    Modern War
    Post Count
    1,471
    Quote Originally Posted by Skleinsmith View Post
    Part land part water.... So still not a full water building like we asked for.
    Deceived. I wasn't fooled, I had prepped this. You can trust the word of the mods to at best contain partial truths.

  9. #9
    Newbie
    Member Since
    Jun 2014
    Post Count
    45
    I had two water slots on 2 different accounts ready for this. What a waste. Are we ever going to get a true sea building?

  10. #10
    Prominent Poet Web323's Avatar
    Member Since
    Jan 2013
    Post Count
    1,925
    Quote Originally Posted by Sacrifice View Post
    I had two water slots on 2 different accounts ready for this. What a waste. Are we ever going to get a true sea building?
    2 years from now
    http://www.buzzfeed.com/theeclectic/...loves-cake-sm4

    Derek of iDelph

    iDelph faction code: 792-952-652

  11. #11
    Steady Scribe
    Member Since
    Oct 2012
    Location
    Austin , TX
    Post Count
    95
    What a bunch of babies.. you guessed wrong, get over it.. hard to believe you can't move something or tear something down if you really want the building.

  12. #12
    Verbose Veteran
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    State of Jefferson
    Post Count
    733
    Quote Originally Posted by mayhem View Post
    What a bunch of babies.. you guessed wrong, get over it.. hard to believe you can't move something or tear something down if you really want the building.
    sshhhhh dont tell them that they can move buildings. this is my entertainment for the next few days.
    Former Gree supporter and defender.

  13. #13
    Consistent Contributor Theblacklamp's Avatar
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    Texas
    Post Count
    167
    image.jpg

    Part sea?
    Trample the Weak.......Hurdle the Dead

  14. #14
    Player Experience
    Member Since
    Jul 2012
    Post Count
    735
    Hey guys,

    For the new Robocorp Research LE building, Shipyards, Dry Docks, and other coastal buildings need to be built partially on land and partially in the water. Make sure you have one land square and one water square, and then try placing your building on the coast.

    I hope this helps some!

  15. #15
    Prominent Poet Pidgeot's Avatar
    Member Since
    Dec 2012
    Post Count
    1,841
    Quote Originally Posted by Tardavic View Post
    Hey guys,

    For the new Robocorp Research LE building, Shipyards, Dry Docks, and other coastal buildings need to be built partially on land and partially in the water. Make sure you have one land square and one water square, and then try placing your building on the coast.

    I hope this helps some!
    This information would have been helpful 3 days ago.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •